Iedereen heeft wel eens een beetje hulp nodig...

coaching

Soms lukt het gewoon even niet meer in je eentje...

En dan heb je iemand nodig waar je je verhaal aan kwijt kunt. Iemand die je terug op het juiste spoor helpt en die je niet beoordeelt, of veroordeelt voor je vragen en twijfels.


Een coach en/of mentor helpt je dan op een professionele en objectieve manier verder op weg.


Toen ik jaren geleden voor de leeuwen gegooid werd om in ons bedrijf de human resources op mij te nemen, was ik als geboren introvert een en al paniek. Op een vriendschappelijke manier met mensen omgaan is één ding, maar mensen verantwoordelijk houden voor hun werk, en aanspreken wanneer het niet zo vlot, of nog erger, slecht-nieuwsgesprekken voeren... daar had ik echt geen kaas van gegeten en ik was als de dood om eraan te beginnen.


Gelukkig ben ik toen in contact gekomen met mijn coach Els. Zij heeft me letterlijk door de eerste maanden gesleurd. Voor alles kon ik bij haar terecht, moeilijke onderwerpen zoals niet om kunnen met een bepaald persoon in mijn team, of mensen aanspreken over de kwaliteit van hun werk... dat waren voor mij, de people-pleaser die ik was, heel moeilijke dingen.


Om een lang verhaal kort te maken, het was een hele investering in mezelf. Zowel mentaal als financieel, maar tot op vandaag heb ik er nog geen seconde spijt van gehad!


Ja, natuurlijk zou ik er mettertijd ook wel geraakt zijn, maar door het inschakelen van mijn coach heb ik op een half jaar bereikt waar ik anders meerdere jaren over gedaan zou hebben. En nu nog schakel ik haar regelmatig in voor een korte sessie wanneer ik ergens niet mee verder kom...


Een persoonlijke coach is goud waard! 


Je moet een coach of mentor natuurlijk niet als therapeut gaan zien. Als je echt diepgaande issues hebt waar je niet uitgeraakt, of trauma's uit je verleden, dan ga je aan een coach (alleen) niet genoeg hebben.


Wil je echter oplossingsgericht werken aan je doelen, vooruit raken in je leven, en ben je bereid om daarvoor je handen uit de mouwen te steken, dan is een coach een perfecte compagnon voor jou!

En hoe nu verder?

Heb je het gevoel dat je klaar bent voor de volgende stap? Dan kan je je hier inschrijven voor jouw persoonlijke coachingtraject. 


Vul het onderstaande formuliertje in en ik stuur jouw persoonlijke coaching review vrijblijvend op.


In dit document vind je een vragenlijst terug, die aantoont of jij klaar bent voor coaching.

Je vind er ook alle informatie die je nodig hebt om effectief met het coachingtraject te beginnen, zoals een coachingovereenkomst die je dient te tekenen, en het traject dat je gekozen hebt.

 

Losse Sessie Online

150€


Eenmalige sessie, niet gerelateerd aan een traject.

Max 1.5 uur online (chat)

Platinum Coaching

200€ per maand of 2000€ per jaar


2 online (chat) sessies per maand.

Max 1.5 uur per sessie

Trajecten van 3 - 6 - 12 maanden

DIY Coaching

Reis naar je Authentieke Zelf

997€ EENMALIG

97€ PER MAAND (x12)


Traject van 12 maanden


© In Balans. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer