Wil jij de kans op burnout of bore-out ontspringen? 

Wordt je Authentieke zelf! Transformeer je leven van binnenuit.
Verminder stress, verbeter je relaties en vergroot je emotionele weerbaarheid.

signature

Mijn doel? 

De sleur in je leven aanpakken en jouw levensstijl naar een hoger niveau tillen. Alle troeven voor een blijvende transformatie naar het leven dat jij echt wilt liggen in jouw handen. Ik leer je hoe je ze kan verzilveren.

Natascha Vantuykom is balanscoach en lid van diverse organisaties. Zij volgde opleidingen als coach en gezondheidsbegeleider. Daarnaast volgde ze verschillende bijscholingen en nam ze deel aan diverse seminaries over bewustwording en levenskwaliteit, stress en burnout, en volgde ze training in coaching en communicatie.

Het leven is te kort om niet 100% te genieten

Als jij de verantwoordelijkheid voor je leven niet opneemt, zal niemand het doen!

Natascha creëert en geeft diverse cursussen online aan ambitieuze mannen en vrouwen.


Natascha was meer dan 10 jaar actief in de informaticawereld. Na een kantelpunt in haar carrière en de diagnose CVS, besloot ze dat het tijd werd voor een heel andere manier van leven.

Als balanscoach is het haar missie om je droomleven dichter bij jou te brengen. In haar visie werken privé, professioneel, sociaal leven, gezondheid én zelfontwikkeling als een geheel samen.
Hierbij schenkt het Natascha de meeste voldoening wanneer jij jouw droomleven leeft.
Dat realiseren jullie samen door de bundeling van jouw inzet en haar persoonlijke coaching gericht op jouw huidige levensfase en levensstijl.

“Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren, en anderen windmolens. 

Elke dag word je overspoeld met nieuwe inzichten en almaar meer tegenstrijdige berichten die leiden tot meer verwarring, keuzestress en minder tijd.


Je wordt afgeleid, en komt niet tot actie om je nieuwe levensstijl consistent en automatisch te maken, terwijl je droomleven, dat wat je echt graag wilt doen, op je wacht.


Maar er bestaat wel degelijk een betere manier om je nieuwe gewoontes voor het leven te integreren… jouw eigen manier!


De reis naar je authentieke zelf-methode sluit aan op jouw sterktes en biedt je handvaten voor zelfsturing in de richting die jij echt wilt.

Ik ben Natascha Vantuykom en ik coach ambitieuze mensen die hun droomleven willen creëren en van zichzelf een prioriteit willen maken. Ik ben bezielster van de reis naar je authentieke zelf- methode, een totaalaanpak voor mentale kracht, innerlijke rust en authenticiteit.

Mijn doel?

De sleur in je leven aanpakken en jouw levensstijl naar een hoger niveau tillen. Alle troeven voor een blijvende transformatie naar het leven dat jij echt wilt liggen in jouw handen. Ik leer je hoe je ze kan verzilveren.

© In Balans. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer