Leef het Leven dat je Altijd Wou Door je Ware Zelf te laten Zien

authentiek leven

Leef jij een authentiek leven? Wanneer je merkt dat je snakt naar verandering, wenste dat je iemand anders kon zijn, of een totaal andere levensstijl zou hebben. Dan is het misschien tijd dat jij je ware zelf aan de wereld toont.

Als je gelooft dat je maar een leven hebt, en dat dit het is, realiseer je jezelf waarschijnlijk hoe belangrijk het is om het leven te leven waar jij naar verlangt. Je kunt dit het best bereiken door de ware “jij” vanbinnen te ontdekken, en zorgen voor wat voor jou het belangrijkste is.

Dus hoe begin je aan het ontrafelingsproces en de onthulling van de persoon die je echt bent?

authentiek leven

De antwoorden op deze vragen helpen je om je ware zelf te onthullen:

 1. Wie ben jij echt? Zou je graag in dat intellectuele deel, dat je de afgelopen jaren genegeerd hebt, willen duiken? Misschien wil je wel die fantastische roman schrijven of de wereld zien. Wat zeggen jouw binnenste gevoelens en gedachten over wie jij echt bent?
  • Denk aan de momenten waarop jij het gelukkigst was. Dit zijn goede aanwijzingen om te leren wie jij echt bent. Wat maakte je zo gelukkig? Waar was je? Wie was er bij je?
 1. Ben je nu echt gelukkig? Als je goed kijkt, voel je dan vreugde over je leven? Of heb je het gevoel dat je enkel je buren, vrienden, en familie probeert bij te houden, in plaats van te doen wat je echt wilt doen?
 2. Waar wil jij voor herdacht worden? Cultiveer je gedachten over wat je op dit moment met je leven wilt doen. Door jouw hoop en dromen te vervullen, zul je herinnerd worden als de persoon die je wilt zijn.
 3. Wat zijn jouw top 3 dromen? Beantwoord deze vraag snel, zonder veel na te denken. De eerste antwoorden die in je opkomen zijn waarschijnlijk correct. Heb je deze dromen al bereikt? Indien niet, werk je er op zijn minst elke dag een beetje naartoe?
 4. Wat ben je van plan om met je leven te doen? Overweeg deze vraag om je te helpen ontdekken wat echt belangrijk voor jou is. Laat jezelf enthousiast worden en ontwikkel een vreugdevolle anticipatie over wat je als volgende wilt doen in je leven.
  • Je kent het gezegde, “Rome is niet in één dag gebouwd.” De bouwers van Rome moesten echter wel elke dag vooruitgang boeken. Her-focussen op wat je echt wilt, en je dagelijkse leven er zo naar opzetten, brengt je dichter bij je doelen en onthult meer over jezelf.
  • Denk na over wat je vandaag en morgen moet doen om naar het vervullen van jouw dromen en hoop toe te leven. Wanneer je iets echt wilt, zal weten dat je er elke dag dichter bij komt, je geluksgevoel verhogen en het maakt je enthousiast voor de toekomst.

Eenmaal per jaar deze vragen beantwoorden om jouw ware gevoelens naar boven te halen is een goed idee. Wanneer je dit doet, zal het je helpen om op het juiste track te blijven naar het leven dat jij echt wilt.

Je ware zelf onthullen is een spannende reis die je met veel plezier en voldoening zal vervullen. En wie wil daar nu niet meer van?

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: