Kijk terug op hoe ver je gekomen bent en hoe je verder moet

moeilijke periodes

We hebben het over een heleboel dingen gehad. Ik hoop dat je intussen zeker bent dat je al het nodige in je hebt om de moeilijke periodes aan te pakken. Ik weet dat het beangstigend kan zijn om verandering in de ogen te kijken en de uitdaging aan te gaan. Geloof me, ik heb het zelf meegemaakt.

Je weet intussen dat ingesteldheid een enorme impact heeft op de manieren waarop je omgaat met moeilijkheden. Ook zie je in waarom het onbekende zo beangstigend kan zijn en hoe je over deze angst kan geraken. Je hebt enkele concrete middelen toegereikt gekregen om je te helpen voorbij de grootste obstakels te geraken en elk plafond voorbij te streven.

Vergeet niet dat zelfverzorging, steun van anderen en het vieren van je kleine prestaties noodzakelijk zijn wanneer je omgaat met moeilijke periodes. Grijp elke kans die je vindt om zonlicht in de donkere tijden te laten schijnen. Het nemen van deze proactieve stappen zal verzekeren dat je niet ten prooi valt aan het donkere dat kan dreigen je volledig te consumeren.

Mijn doel bij het schrijven van deze posts is je te helpen inzien dat je meer kracht hebt dan je zelf ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je omstandigheden moeten jou niet controleren. Er zijn strategieën die je kan gebruiken om voorbij moeilijke tijden en teruggang te geraken. Dit weten en de middelen gebruiken die ik je gegeven heb in deze challenge kunnen je goed op weg helpen richting het bereiken van de plek waar je wenst te zijn.

moeilijke periodesWat heeft de grootste impact op jou gehad? Welke tips en ideeën vond je het meest helpend? Dit zijn de posts waar je steeds opnieuw naar terug wilt grijpen.

Neem vandaag enkele minuten om na te denken over hoe ver je gekomen bent en nog belangrijker, hoe deze simpele challenge je heeft beïnvloed en veranderd op een positieve manier. Welke positieve ervaringen heb je gehad als gevolg van onze tijd samen?

Hoe nu verder?

Wil jij jouw uitdagingen en obstakels aanpakken? Schrijf je dan in voor onze cursus Obstakels Overwinnen. In 20 lessen helpen we jou elk obstakel in je leven overwinnen.

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: