Hoe zou het voelen om geweldig veel energie te hebben?

natuurlijke energie flow

Heb jij ook het gevoel dat je constant snakt naar meer energie zonder je echt te herinneren hoe een goed energieniveau aanvoelt?

Voor velen onder ons is een goeie sterke koffie de enige hoop op een energiek gevoel. Een sterke koffie maakt je ‘s ochtends wakker, het geeft je focus en het helpt je door de dag heen te ploeteren.

Sommige mensen gebruiken zelfs stimulerende middelen en medicatie voor ADHD om toch maar wat focus en energie te hebben. Hoog gedoseerde cafeïnedrankjes, of zelfs substanties als rilatine.

Maar dat gevoel is geen energie.

Dat gevoel is simpelweg een onbalans in je hersenchemie die je forceert om je wakker en productief te voelen.

Dit is ‘gespannen’ zijn, niet energiek zijn. En wanneer je lang genoeg op deze manier op je reserves loopt, moet je uiteindelijk de prijs ervoor betalen.

Hoe Het Zou Moeten Voelen

energieDus, met dat in gedachten, wat zou ervoor nodig zijn om je echt energiek te voelen en het gevoel te hebben dat je volledig opgeladen bent in plaats van altijd op je reserves te lopen?

Wel, eigenlijk is de gemakkelijkste manier om te begrijpen hoe het voelt om massa’s energie te hebben, weten hoe het voelt om echt gezond te zijn.

Veel energie hebben voelt niet aan alsof je door raketbrandstof wordt aangedreven – omdat dat ook helemaal niet nodig is. In plaats daarvan zul je je simpelweg voelen zoals op jouw beste dagen. Fris.

Elke ademhaling zal je helpen om je longen te vullen met meer enthousiasme voor de dag, er zal geen spoor van hoofdpijn zijn of brain fog, en je zult opgewonden en enthousiast zijn over om het even wat je doet – energie geeft je dat.

Hoe Energie Je Leven Verbetert

En wat meer is, je zo voelen kan je helpen om bijna elk aspect van je leven te verbeteren.

Eerst en vooral, dit soort grenzeloze energie maakt je gelukkiger en veel positiever. Je zult meer van je leven genieten simpelweg omdat je je minder moe voelt en meer te geven hebt.

En wat meer is, dit zal je helpen om beter te presteren op de werkvloer, meer geëngageerd en charismatisch te zijn bij mensen waar je mee praat, en meer uit je vrije tijd te halen.

Je verbetert je relaties en je manier van leven simpelweg doordat je meer resources hebt, terwijl je in staat bent om meer voordeel en productiviteit uit elk vrij moment te halen.

Dit is wat je zal toelaten om je eindelijk aan dat sportschema te houden, om een nieuw project te starten waarmee je een centje kan bijverdienen… in het algemeen om je leven daar te krijgen waar jij het hebben wilt.

En je goed voelen terwijl je dat doet.

Dat is hoe het voelt om grenzeloze energie te hebben.

Binnenkort vertel ik je meer over hoe je die energie kunt krijgen. Zelfs als je, zoals ik, geplaagd wordt door CVS, Fibro of burnout.

Tot snel!
Natascha

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: