Hoe je niet onderuit gaat bij een tijdelijke terugval

beslissing planner

Hey 🙂

Tijden van verandering en moeilijkheden vergen een heleboel moeite en aandacht om te overwinnen.

Wanneer je zoveel tijd en toewijding in iets gestoken hebt is een terugval erg ontmoedigend.

Je voelt je alsof alle vooruitgang die je gemaakt hebt verloren is gegaan. Het kan enorm moeilijk zijn om jezelf terug bijeen te rapen en vooruit te blijven duwen. Laat tijdelijke terugval je niet onderuithalen.

Volg deze tips om erover te geraken en jezelf terug op schema te krijgen.

Blijf niet te lang hangen in het negatieve

Jouw aandacht leggen op het probleem steelt je energie.

Je geraakt vast in slechte tijden en je voelt je alsof je minder in staat bent om te doen wat gedaan moet worden om je doelen te bereiken.

Je zal je krachtiger voelen door slechts voor een korte periode de pijn en het verlies te voelen die je tegenkomt en ze vervolgens opzij te vegen zodat je kan beginnen met jezelf herop te bouwen.

Herinner jezelf aan je waarom

Misschien voel je je verslagen omdat je vergeten bent waarom je succes wenst in de eerste plaats.

Je wilt deze uitdaging overwinnen en met deze tijd van verandering omgaan op een positieve manier. Wat zal je dwingen om er terug in te vliegen?

Neem aantekeningen, doe aan journallen of praat met een vriend als je je positieve motivaties wilt terugvinden om deze teruggang te overwinnen.

Zoek diep om je waarom te herontdekken en je zal je snel terug energiek voelen en klaar zijn om het gevecht aan te gaan.

Bevestig de positieve dingen

Je zelfvertrouwen is waarschijnlijk onstabiel wanneer je van de wagen gevallen bent.

Dat is begrijpelijk.

Probeer enkele luide bevestigingen op te schrijven of hardop te zeggen om jezelf te herinneren dat je een heleboel te bieden hebt.

Deze positieve stellingen worden geloofwaardig door herhaling en je brein zal ze als feit aanzien wat je zal doen handelen volgens deze woorden. Probeer het.

Bouw verder op je babystapjes

Wanneer je je emotioneel onstabiel en overweldigd voelt kan het moeilijk zijn om zelfs de kleinste stap te zetten om uit je dipje te geraken.

Soms is dit net wat je nodig hebt om het sneeuwbaleffect van vooruitgang te zien.

Slechts een babystapje in de goede richting kan je helpen meer gemotiveerd te zijn en het dus ook makkelijker te maken grotere stappen richting je doel te nemen.

Zoek je cheerleaders op

terugvalZoek hulp wanneer je vast zit.

Herinner je al de voordelen die we besproken hebben wanneer het aankomt op het hebben van een ondersteuningsnetwerk. Bel een van je meest motiverende vrienden om een koffie date te plannen.

Kies voor de mensen die je het beste kennen en die je de beste bevestiging kunnen geven over je potentieel. Zij zullen je zeer snel weer in jezelf doen geloven.

Terug op je pootjes terecht komen na een terugval is echt wel mogelijk. Het moeilijkste is vaak beslissen hoe je eraan begint. Ik hoop dat deze suggesties je zullen helpen.

Groetjes,

Natascha

>