Het vinden van een groep personen op dezelfde spirituele golflengte

meditatie en gebed

Terwijl je begint met het uitzoeken van je spiritualiteit kan het zijn dat je vrienden in je leven mist met wie je deze pas verreikte kennis kan delen.

Sommige personen zijn onvatbaar voor alles wat voorbij het fysieke of zichzelf gaat. Daar is niets mis mee. Ze zijn nog steeds je vrienden.

Hoe dan ook, het kan erg moeilijk zijn om het met hen over je nieuwe passie te hebben. Het vinden van een groep personen die op dezelfde spirituele golflengte met jezelf zijn is zeker de moeite waard.

Zo’n groep kan je helpen bij het voeden van je ziel. En je te verplaatsen naar een hoger niveau in je tocht naar verlichting. Lees zeker verder om meer te weten te komen over hoe je deze gelijke zielen kan vinden.

Overweeg een spirituele coach te raadplegen

Een spirituele coach kan helpen op verschillende manieren. Ze kan je helpen met het vinden van bronnen die je kunnen helpen op je pad. En ze kan je ook helpen met het opvolgen van je doelen.

Zelfs een algemene lifecoach kan volstaan. Een ander voordeel van het zoeken van een coach is het verkrijgen van toegang tot hun grote lokale netwerk van andere professionals en personen op dezelfde spirituele golflengte. Vraag hen voor ontmoetingen of doorverwijzingen naar events om je op weg te helpen met je zoektocht naar jouw kring.

Ga online

Grijp je favoriete zoekmachine om te zoeken naar toegewijde groepen. Of individuen die een gelijkaardig pad als dat van jou volgen. Hoogstwaarschijnlijk vind je enkele matches op websites als Meetup.com.

Die een grote variëteit aan groepen en personen over de hele wereld koppelen aan anderen die dezelfde interesses hebben. Het kan ook zijn dat je kringen, kerken of synagogen tegenkomt die jouw aanspreken. Ga naar bijeenkomsten om te zien welke versmelten met je ziel.

Zoek naar kuuroorden of signeersessies

spirituele golflengteHou een oogje open in lokale Facebookgroepen. Of luister naar de advertenties op je lokale radiozender voor bijeenkomsten of evenementen die je interesseren. Je zal zeker en vast mensen vinden tijdens signeersessies van spirituele auteurs of in een kuuroord voor vrouwen.

Jezelf naar buiten brengen in nieuwe en onvertrouwde omstandigheden is het risico waard door de beloning die het je zal geven.

Meld je aan voor een cursus of workshop

Cursussen of workshops over spirituele onderwerpen zijn een ideale plek voor het vinden van personen met dezelfde overtuigingen als jezelf. Volg op regelmatige basis een wekelijkse yoga of meditatiecursus.

Cursussen over het metafysische zoals tarot, kristallen of kruidenleer kunnen voorhanden zijn in een lokale hogeschool, universiteit of ontmoetingscentra.

Je zal je spiritualiteit verbeteren door het leren van iets nieuw. En door jezelf te omringen met personen die misschien wel je nieuwe beste vrienden kunnen worden.

Virtuele groepen zijn voordelig om bij te leren en in contact te komen met anderen. Maar er is geen vergelijking met het effectief naar buiten komen en je kring in het echte leven te vinden. Geniet hiervan.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: