Zelfontwikkeling
Tekst

Persoonlijke Transformatie Masterclass

2 Lessen Intermediate

Over deze cursus

Heb je een positieve verandering nodig in je leven?

Het Complete 10-Delige Stap-Voor-Stap Plan Tot Het Transformeren Van Je Leven En Een Betere Versie Van Jezelf Te Worden.

Creëer een leven vol betekenis, Wordt meester van je brein, Overwin je angsten, Verlos jezelf van onzekerheid, Bouw zelfvertrouwen op en nog veel meer!

Heb je ooit meer willen worden dan dat wat je nu bent?

Geloof je dat je voor grotere dingen bent weggelegd?

Wil je de motivatie hebben om gewoon al je doelen te bereiken en komaf te maken met uitstelgedrag?

Wil je van die slechte gewoontes af en nieuwe goede gewoontes vormen?

Heb je weinig zelfvertrouwen en heb je het gevoel dat je veel verder zou kunnen staan in je carrière, relatie, gezondheid en welzijn?

Heb je verschillende vragen met ja beantwoordt, dan is deze cursus voor jou!

Course Structure

ONLY FOR LOGGED-IN USERS

Hoe word en blijf je gemotiveerd

Er zijn een heleboel artikelen, boeken en blog posts die je vertellen hoe je gemotiveerder kunt raken. Vaak zijn dit tips als 'krijg meer slaap' en 'wen geleidelijk aan nieuwe gewoonten’.

Deze ideeën zijn tot op zekere hoogte bruikbaar, maar zullen uiteindelijk tekortkomen. Als je problemen hebt met gemotiveerd blijven en het focussen op nieuwe taken, dan gaat een tip zoals hierboven er niet voor zorgen dat je je 's nachts wel kunt focussen.

En als je problemen hebt om jezelf te motiveren, hoe kun je jezelf dan veranderen zodat je meer motivatie krijgt? Dit lijkt toch op een vicieuze cirkel?

Als je echt verandering wilt zien, dan moet je een stukje dieper graven. Dan moet je je focussen op de daadwerkelijke neurowetenschappen die ons vermogen om gemotiveerd te raken en te blijven ondersteunt. In deze les leer je precies hoe motivatie werkt op een biologisch niveau en nog belangrijker, leer je hoe je dit proces tot op het laatst kunt manipuleren.

ONLY FOR LOGGED-IN USERS

Stoppen met uitstelgedrag

Uitstelgedrag is een van de grootse obstakels in het behalen van je doelen. Zo veel mensen willen van alles bereiken, maar het lukt ze nooit om dit te vervullen. Te vaak, komt dit door gebrek aan geconcentreerde, strategisch inspanning.

In deze les leer je hoe je uitstelgedrag onder controle krijgt.

Pen
>