SORRY! We zijn al begonnen...


Gratis 5-daagse Workshop

De 3 dingen die je zult ontdekken in deze gratis 5-daagse workshop :

chevron-right

Waarom mensen tegenwoordig zo vatbaar zijn voor stress en burnout.


chevron-right

Waarom routine belangrijk is in zelfzorg.


chevron-right

Waarom ook jij erover moet waken dat je krijgt wat je nodig hebt...

Wat anderen zeggen over vorige workshops...


Edith Yzermans

Deze challenge doet je zeker nadenken over je leven en hoe je het 'ingericht' hebt. De bijhorende mails met wat extra info blijf ik een meerwaarde vinden. Doordat elke dag inzet/nadenken verwacht wordt vind ik dit wel vermoeiend. Na mijn dagtaak (personeelsadministratie op school) heb ik heel vaak moeite om 's avonds nog 'denkwerk' te verrichten. Daardoor dat ik ook al eens dagen oversla.

Life review! Het terug in de tijd gaan om te kijken waar ik mij energiek en enthousiast voelde, wat mijn dromen waren, hoe ik me echt kon verliezen in de tijd.. was wel heftig. Hier in het nu voel ik alsof ik iets belangrijks kwijtgespeeld ben en dat stemt me triest.

Deze challenge is echt de moeite waard om eens stil te staan bij jouw leven en hoe je het (nog) beter kan maken.

Je kan het op je eigen tempo doen (heb ik ook nood aan). Alles wordt heel goed uitgelegd en indien nodig kan je steeds online of via de besloten FBgroep hulp of info vragen.

Life review; Sterktes inventaris (hier heb ik daadwerkelijk vriendinnen, familie aangesproken bij het punt 'wat zeggen mensen over jou'); Ideaal werk (nog niet over alles uitgeraakt); Doelen stellen (in progress). Visualisatie blijft een moeilijk punt voor mij. Ik probeer te hard.

De planner is een absolute meerwaarde! Het doet me deugd dat hij zo overzichtelijk en 'rustig' is. De kleurplaten zijn ook een mooie afwisseling. Op deze manier wordt het speelser.

Zeker, omdat dit een heel goede richtingaangever is. Het helpt je stap voor stap verder te werken. En de planner zien liggen doet je op een verloren moment ernaar grijpen en verder denken.

Het lettertype een tikkeltje groter zou fijn zijn. De zachte (aaibare) kaft vind ik super.

Ongelofelijk dat er toch van die triggertjes zijn die je (even) van je melk brengen. En weeral wordt ik me bewust van mijn uitstelgedrag. Dingen aanpakken lukt heel goed voor mij, totdat er gebeurtenissen zijn die me emotioneel uitputten (bv. als iets ongewoons met mijn huisdieren of mijn familie is). Dan kan de rest me allemaal gestolen worden.


R. D.

Het was wel een eyeopener. Ik zit al een poos niet zo lekker in mijn vel. En waar dat door komt, is me niet helemaal duidelijk. Ik ben er achter gekomen dat ik het op mijn werk niet naar mijn zin heb.

Dat ik eigenlijk best veel talenten heb, maar nergens in uitblink

Dat ik er wel degelijk wat aan heb gehad

Baadt het niet, schaad het niet

Ik ben nog niet klaar. De eerste 4 dagen heb ik netjes mijn huiswerk gedaan. Dag 5 stokt, omdat ik niet zo goed weet aan wie ik de vragen zou moeten stellen. Telkens komen er 2 mensen bij me op die ZZPer zijn en alleen werken. Dat wil ik helemaal niet.

Ik vond de challenge heel erg gericht op het werk. Werken beslaat natuurlijk een groot deel van je leven, maar het zou fijn zijn, om ook wat handvatten voor het "gewone" leven te hebben.

Ik ben je dankbaar voor de mogelijkheid om gratis deze challenge te volgen.


N. M.

Ik vond de challenge zeer leerrijk. Ik was in de loop der jaren mezelf een beetje kwijt geraakt en wist wel dat ik vele dingen graag doe, maar ik wist niet meer goed wat precies. Deze challenge hielp me dat terug te ontdekken.

We mochten dromen over hoe ideale situaties in ons hoofd er zouden uitzien... niet gemakkelijk, maar wel leuk!

Als je op een kruispunt staat in je leven en je niet meer goed weet welke richting uit te gaan, is het een goede manier om dichter bij je doel te komen!

Je kan alleen maar spijt krijgen als je het niet doet. Eraan meedoen levert altijd iets op.

Doelen zetten. Niet te groot, want met kleine stappen kom ik er sneller.

De planner was/is superhandig. Ik ben heel blij dat ik die erbij had. Zo kon ik alles nog eens herlezen, het op mijn tempo doen, nadenken over alles en laten bezinken. Op papier is het nog leuker om zoiets te kunnen doen dan via pc...

Ja, om de redenen die ik hierboven al schreef. Via pc is het "vluchtiger" en kan je gemakkelijker iets overslaan/vergeten,...

Misschien de duurtijd ervan. Ik vond dat het enorm snel ging en sommige vragen/opdrachten vragen eventjes tijd. Misschien tussen de verschillende opdrachten een dag tussen laten?

Ik ben er nog mee bezig, ik vind hem top!


V. H.

Ik wist niet waaraan mij te verwachten, ik ben heel blij om deze beleving te mogen meemaken.

Het moment dat ik besefte dat het niet zozeer de passie is die in mijn leven ontbreekt, maar meer een onrust die me tegenhoud om die passie alzo aan te voelen. Er zijn teveel afleidingen rondom mij.

Zeker doen, toch mis ik het fragment ontspanning of hobby, want ook dat kan een passie zijn, je werk graag doen en als passie hebben ok, maar wat naast het werk?

Zeker doen, je leert zoveel van jezelf inzien

Ik heb inzichten gekregen, soms doe je beter iets minder, maar sta je stil bij het nu moment, en durf je er voluit van te genieten

Ik vind de planner een heel mooi hebbeding, die ik op mijn tempo ga verder invullen

Heel zeker wel, het is handig en ook mooi om te hebben.

Misschien meer kijken hoe meer passie te krijgen in de dingen die er al zijn of welke je al doet. Even terugkijken


H. K.

Ik vind dit persoonlijk heel leerrijk. Ze laten je " out of the box denken"

Dat je er toch wel facebookvrienden aan overhoudt. Zo'n sessie wordt ook meestal gegeven door lotgenoten. Weten je raad te geven.

Dat ze dit zeker moet doen. Ik geef ook telkens door aan mijn vriendenkring dat ik zo'n sessie ga volgen.

Nooit twijfelen. Heb nog. zo eens een sessie gevolgd. Elke is ander en wordt gegeven op een "eigen gebrachte " manier

Je geeft je carrière sowieso een andere wending. Beetje bij beetje maar het helpt.

Ik vind de planner heel mooi opgesteld. Zeker de kaft en inhoud trekken enorm aan. Een duim hiervoor

zeker, het is een leidraad

Ja, ik had wat meer verwacht van de video die elke morgen geplaatst werd. Er is wel aanleiding gegeven tot vragen maar via de video mocht nog wat meer hulp worden aangeboden, meer uitgebreider

Natasha, top dat je zoiets organiseert, het is lef hebben en een enorme durf. Jij hebt al een hele weg afgelegd. Mag je supertrots op zijn. Enorm bedankt voor de fijne dagen.

© 2020 In Balans. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer