Ben jij ECHT klaar om jouw PASSIE te ontdekken?

Bestel dan de "Mijn Passie" planner.

Deze planner is speciaal ontwikkeld voor de "Mijn Passie" workshop.

Mijn Passie Planner

Haal Meer Uit De Workshop

De workshop op zich geeft je heel wat tools en direct toepasbare tips. Het is echter een feit dat veel mensen net dat ietsje meer nodig hebben om echt met de gegeven tools aan de slag te gaan.

Daarom heb ik dit werkboek-planner-journal ontworpen. Je kunt het vandaag, omdat je je hebt ingeschreven voor de challenge aan kostprijs (drukwerk en verzending in België) bestellen.

Waarom doe ik dit aan kostprijs?

Wel, het is mijn missie om jou te inspireren, te motiveren en te activeren naar het bereiken van jouw droomleven. Ik weet dat dit heel erg draait om vertrouwen. En vertrouwen moet je verdienen. De kans is groot dat jij me nog helemaal niet kent, toch? Wel, ik wil dat je mij, en mijn werkwijze leert kennen en vertrouwen!

Ja, ik hoop inderdaad dat je in de toekomst misschien een cursus of ander product van me koopt, maar zelfs als je dat niet doet, zal ik blij zijn dat ik jou geholpen heb om resultaat te boeken.

Hier zie je jouw voordelen van de Mijn Passie Planner in een notendop

Alles Bij De Hand

Al jouw werkbladen, planning en oefeningen samen in één mooie bundel. Je raakt geen enkele notitie kwijt en weet altijd waar je gebleven was.

Mooi Naslagwerk

De "Mijn Passie" planner heeft een mooie vormgeving en handig formaat. Je zet het naderhand gewoon tussen de rest van je boeken in de rek. Wanneer je daar behoefte in hebt, kun je in één oogopslag al jouw bevindingen terugvinden. Mooi georganiseerd.

Vele Extra's

De "Mijn Passie" workshop geeft je veel waarde en informatie. De planner zet deze informatie om in een werkboek. Er is ruimte voorzien om jouw planning te maken, jouw acties en intenties op te schrijven, te journallen, en zo veel meer.

Planning
Met een goede planning...


Met een goede planning gaat alles gewoon beter.

Jouw to-do lijstjes, actiepunten, afspraken... allemaal mooi georganiseerd.

Journaling
Met een journal in de hand...


Met een journal in de hand, kom je door het ganse land... nee, niet echt ;-) maar het helpt je wel om jezelf te leren kennen, patronen van zelfsabotage op te sporen, en te ontdekken hoe jij op bepaalde situaties reageert, zodat je er constructief mee aan de slag kunt gaan.

Reflectie
Reflectie is de spiegel naar de ziel...


Zelfreflectie is een zeer belangrijk onderdeel van zelfontwikkeling. Jouw eigen aandeel leren zien, dingen leren onderscheiden waar je geen vat op hebt, kunnen loslaten... er gaat een wereld van zelfkennis voor je open!

Jouw Begeleider

Inspireren, Motiveren en Activeren - naar het creëren van jouw droomleven...

Dat is mijn visie en mijn doel.

Iedereen kan het leven van zijn dromen creëren, je moet enkel de eerste stap durven zetten en de actie ondernemen die nodig is om er te geraken.

Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn jarenlange professionele ervaring en levenswijsheid staan allemaal voor jouw ter beschikking.

Je kunt me altijd bereiken via natascha@balanscoaching.be

Natascha Vantuykom
Mental Coach

Bestel vandaag nog je "Mijn Passie" planner
en haal alles uit de workshop wat erin zit!

Niet aarzelen! Klik op de knop hieronder, en ontdek in no time jouw passie!

Mijn Passie Planner

Liever via overschrijving? Stuur een mailtje met je gegevens naar natascha@balanscoaching.be

© In Balans. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer

>