33
Dagen
23
Uren
53
Minuten
38
Seconden

4 Redenen Om Vandaag Nog GRATIS In Te Schrijven Voor 
"Mijn Passie"
Ontdek In 6 dagen Waar Jij Echt Voor Leeft

 • Sluit aan bij onze community met gelijkgestemde geesten.
 • Krijg 6 dagen lang tips en advies over hoe je jouw passie vindt en in je leven integreert.
 • We houden het leuk. Geen saaie oefeningen of veel gezever! Gewoon, to the point.
 • Je krijgt een hoop steun en hulp van onze expert mental coach en alle andere deelnemers!

Schrijf je hieronder in om van start te gaan:

Waarom Meedoen Aan Onze 6 Daagse Workshop?

Iedereen voelt zich wel ergens gepassioneerd over. Soms duurt het even om precies uit te zoeken wat dat is, maar je hebt grote dromen in je die gedreven worden door jouw diepste waarden en overtuigingen.


Deze passie ontdekken zal je gevoel van vreugde, geluk, en zelfvertrouwen in elk gebied van je leven dramatisch verhogen.  


Op gebied van werk


 • Het meest populaire advies voor carrière succes is om iets te vinden waar je van houdt, en dan een manier te vinden om geld te verdienen terwijl je dat doet. Als je een manier kunt vinden om jezelf te onderhouden terwijl je op een plek werkt die je leuk vindt, spring je elke ochtend uit bed omdat je uitkijkt om iets te gaan doen dat echt niet als werk aanvoelt.  
 • Soms zit je echter vast in een situatie die verre van ideaal is. Als je jouw waarden en dromen binnen in jezelf onderzoekt, en ze met specifieke aspecten van je werk matcht, dan kan jouw dagelijkse sleur snel veranderen in dagelijks plezier. Door het vinden van een diepere betekenis in wat je doet, zal je enthousiasme voor je werk op een natuurlijke manier verhogen.  


Op gebied van sociaal leven


 • Wanneer je jouw passie vindt, kan je anderen zoeken die jouw passie delen en ervan genieten. Je kan jezelf openstellen tot een heel nieuwe kring van mensen en ervaringen. 
 • Wanneer een groep mensen, die dezelfde passie delen, samenkomt en erover praat, ontstaan er altijd interessante conversaties. Of het nu een heftig debat is of samen filosoferen, het is altijd goede brandstof voor de ziel.
 • De passie in jezelf ontdekken maakt van jou een interessanter persoon. Zelfs als je tijd doorbrengt met mensen die totaal andere interesses hebben, kun je op een heel ander niveau ideeën uitwisselen, en meer van elkaars gezelschap genieten omdat je veel meer te delen hebt.
 • Je vrienden, familie en collega’s voeden zich aan jouw interesse en enthousiasme. Jouw passie wordt misschien besmettelijk, en je wint hun misschien voor jouw goede zaak. Met meer gezamelijke interesses, ervaar je een diepere relatie en meer betekenisvolle vriendschap wanneer je jouw passie met anderen deelt.


Op vlak van recreatie


 • Verveel jij je gemakkelijk? Of word je snel angstig? Het snelste tegengif is ontdekken wat jou aandrijft.
 • Jouw passie is de brandstof die de vreugde aansteekt waarvoor jij geboren bent. Jouw passie in je agenda opnemen, zelfs kleine beetjes, kan een dramatisch effect hebben op het geluk dat je de rest van de week zult voelen.  


Op vlak van romantiek


Weten wat jouw passie is kan je een barometer geven voor potentiële romantische partners. Als je iemand vindt die jouw passie deelt, of je er op zijn minst in steunt, kan je een relatie opbouwen met iemand met wie je jouw passie kunt delen en die gepassioneerd is over jou.

Wat Gaan We Doen?


6 dagen lang gaan we samen op zoek naar jouw passie.

Elke ochtend tijdens die 6 dagen, krijg je van mij een email met een werkblad en bijhorende uitleg.

Je kunt op je eigen tempo aan de opdrachten werken. De 6 dagen gewoon mee volgen, of meerdere dagen over een werkblad doen. Dat bepaal jij helemaal zelf


Het belangrijkste is dat je het gewoon doet! 


Tijdens de workshop kan je jouw bevindingen posten en bespreken in onze privé-facebook group. Voel je je daar niet comfortabel bij, dan hoeft dat ook niet. Dat is ook volledig aan jou.


Dus... ben je er klaar voor?Schrijf Dan Vandaag Nog In!


Ervaar de kracht van het vinden van jouw passie vandaag nog. Alles wat je nodig hebt zijn een paar minuutjes me-tijd in stilte, een open geest, en de vastbeslotenheid om het leven vol vreugde te leven waarvoor je geboren bent.


Pak een stuk papier en een pen, en stel jezelf een paar vragen. Wat veroorzaakt beroering in je emoties? Wat vind jij leuk om te doen? Wat stoort je in de wereld? Hoe kan jij het beter maken? Wat maakt jou aan het lachen? Welke activiteiten vind jij leuk om te doen?


Terwijl je dit onderzoekt, zul je de passie ontdekken die diep in je hart brandt. Vraag jezelf hoe je die passie kunt nastreven.


Begin vandaag, met je in de schrijven voor onze gratis 6-daagse workshop “Mijn Passie”. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.


Jouw Begeleider

Inspireren, Motiveren en Activeren - naar het creëren van jouw droomleven...

Dat is mijn visie en mijn doel.

Iedereen kan het leven van zijn dromen creëren, je moet enkel de eerste stap durven zetten en de actie ondernemen die nodig is om er te geraken.

Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn jarenlange professionele ervaring en levenswijsheid staan allemaal voor jouw ter beschikking.

Je kunt me altijd bereiken via natascha@balanscoaching.be

Natascha Vantuykom
Mental Coach

© In Balans. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer

>