Challenge
Body Positiviteit!

Vul je Voornaam en Emailadres in en je bent onmiddellijk ingeschreven! PLUS, je ontvangt gratis het Body Positiviteit Journal twv 17,97€!


Wij houden ook niet van SPAM, jouw gegevens zijn veilig.

Wat ga je zien?

  • Body Love Gedefinieerd
  • Zelf-Zorg Uitoefenen
  • Gevecht Met Je Lichaam
  • Zelfbeeld Begrijpen

Het is moeilijk om tegenwoordig positief te zijn over je lichaam.


Spreek tegen een groep van tien vrouwen en het is meer dan waarschijnlijk dat je elke vrouw veel negatiefs over haar lichaam hoort zeggen.


Sommigen zullen zeggen dat ze te dik zijn. Anderen denken dat ze te mager zijn. Een vrouw haat misschien haar armen en hoe wiebelig die zijn.


Een ander is ongelukkig met haar dijen en hoe ze geen ruimte tussenin hebben, waardoor ze tegen elkaar schuren wanneer ze loopt. Een derde zal je vertellen dat ze haar maag niet leuk vindt, en de kussentjes die ze meedraagt. De lijst gaat nog door, maar je snapt het plaatje.


Veel van deze ontevredenheden komen uit de media en de “regels” over de schoonheidsidealen voor vrouwen. Het is niet verrassend dat vrouwen moeite hebben om hun lichaam te accepteren.

Met social media erbij, kunnen vrouwen zich nu constant met anderen vergelijken. Dit maakt het moeilijk voor ons om van onszelf te houden, of te zien hoe geweldig uniek we allemaal zijn!


Gelukkig is er een body positiviteit-beweging in opkomst, die wint aan populariteit… en helpt vrouwen om van hun lichaam te houden zoals ze zijn! Dat is waarom ik zo enthousiast ben om deze body positieve challenge met je te delen.


Dus... klik op de knop en schrijf je GRATIS in! Je ontvangt ONMIDDELLIJK het Body Positiviteit Journal twv 17,97€


© In Balans. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer

>