Hoe Kijk Jij Naar Je Lichaam?

Gratis Online Challenge Body Positiviteit

In 31 dagen naar het houden van jouw lichaam

Vul je Voornaam en Emailadres in en je bent onmiddellijk ingeschreven!

PLUS, bij je inschrijving ontvang je gratis het Body Positiviteit Journal twv 17,97€!


Wij houden ook niet van SPAM, jouw gegevens zijn veilig.

Wat als je zou stoppen met kritiek op je lichaam te geven? Hoe zou je leven eruitzien als je nu meteen jouw lichaam zou accepteren, ook al is het op dit moment(nog) niet perfect? Wat als jij jezelf toestemming zou geven om van jezelf te houden, inclusief je minpuntjes?

Ik heb een speciaal journal voor jou ontworpen! Het bevat 31 prompts om jou de ruimte te geven om door je lichaams-issues heen te raken en te ontdekken hoe geweldig jij bent!


Hier heb je een paar voorbeeld prompts:


- Wat is het meest positieve over je lichaam en waarom?
- Neem je smartphone en maak nu meteen een selfie. Schrijf, gebruikmakend van enkel lieve, positieve, en liefdevolle woorden, op wat je ziet.
- Denk aan complimenten die je gekregen hebt. Wat was jouw favoriet en waarom?
- Wat betekent Body Positiviteit voor jou?

Begin vandaag nog aan jouw reis naar zelf-acceptatie! Schrijf je in voor onze Body Positiviteit Challenge en ontvang jouw journal in je mailbox!

Wat ga je zien?

  • Body Love Gedefinieerd
  • Zelf-Zorg Uitoefenen
  • Gevecht Met Je Lichaam
  • Zelfbeeld Begrijpen

Het is moeilijk om tegenwoordig positief te zijn over je lichaam.


Spreek tegen een groep van tien vrouwen en het is meer dan waarschijnlijk dat je elke vrouw veel negatiefs over haar lichaam hoort zeggen.


Sommigen zullen zeggen dat ze te dik zijn. Anderen denken dat ze te mager zijn. Een vrouw haat misschien haar armen en hoe wiebelig die zijn.


Een ander is ongelukkig met haar dijen en hoe ze geen ruimte tussenin hebben, waardoor ze tegen elkaar schuren wanneer ze loopt. Een derde zal je vertellen dat ze haar maag niet leuk vindt, en de kussentjes die ze meedraagt. De lijst gaat nog door, maar je snapt het plaatje.


Veel van deze ontevredenheden komen uit de media en de “regels” over de schoonheidsidealen voor vrouwen. Het is niet verrassend dat vrouwen moeite hebben om hun lichaam te accepteren.

Met social media erbij, kunnen vrouwen zich nu constant met anderen vergelijken. Dit maakt het moeilijk voor ons om van onszelf te houden, of te zien hoe geweldig uniek we allemaal zijn!


Gelukkig is er een body positiviteit-beweging in opkomst, die wint aan populariteit… en helpt vrouwen om van hun lichaam te houden zoals ze zijn! Dat is waarom ik zo enthousiast ben om deze body positieve challenge met je te delen.


Dus... klik op de knop en schrijf je GRATIS in! Je ontvangt ONMIDDELLIJK het Body Positiviteit Journal twv 17,97€ Geen kosten!


© In Balans. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer

>