Bereik je doelen door te visualiseren wie je wilt worden

goede voornemens

Visualisatie is best wel een krachtige tool. Er zijn verschillende manieren om je brein zo te tunen dat het op een meer positieve manier functioneert. Visualiseren is een van die trucjes. Wanneer je brein gebruikt wordt om een ingebeeld scenario uit te beelden, herkent het niet wat realiteit is of fantasie. Je onderbewustzijn is uitgerust om je te helpen met het realiseren van je dromen. Je kan werkelijk je doelen bereiken door te visualiseren wie je wilt worden. Lees verder voor een paar suggesties. 

Doe beroep op rekwisieten

Je denkt misschien dat doen alsof enkel voor kinderen is. Volwassenen kunnen dit soort van denken echter ook in hun voordeel gebruiken. Wanneer je je verlangens visualiseert, ga dan een stap verder door rekwisieten te gebruiken als brandstof voor je fantasie. Wanneer je op zoek bent naar liefde, probeer je dan in te beelden wat voor partner je zou willen. Schrijf dan een brief naar die persoon met alles wat je leuk vindt aan hem of haar, en wat je samen zou willen gaan doen. Door dit soort actie te ondernemen plant je je visie dieper in je onderbewustzijn. Dit helpt je om dagelijks onbewust naar je visioen te zoeken. 

visualisatie

Beeld ze uit

Je hebt waarschijnlijk al weleens van een visionboard gehoord. Deze collage is een tool die je effectief de dingen die je wilt voor je leven laat uitbeelden. Haal een poster of whiteboard en knip woorden en foto’s uit tijdschriften om erop te plakken. 

Betrek je zintuigen

Breng al je vijf zintuigen in je visualisatie techniek wanneer je dit sterker wilt maken. Beeld je het gevoel in, hoe je scenario ruikt of klinkt. Het betrekken van deze aspecten maakt je droom echter. 

visualisatie

Maak een collage die je zintuigen aanspreekt en je enthousiast maakt. Wanneer je meer digitaal aangelegd bent, kan je je visionboard met een programma als Adobe Illustrator of een website als Pinterest maken. 

Herhaal jezelf

Eenmaal je je visie in je hoofd hebt gemaakt, zorg er dan voor dat je ze op regelmatige basis gebruikt. Neem elke dag de tijd om op je verlangen te reflecteren zodat het in je geest geïntegreerd raakt. 

"Herhaling is de sleutel tot succes bij visualiseren."

Click to Tweet

Eenmaal een droombeeld voor ogen halen zal het niet realiseren. Het moet in je onderbewustzijn ingebakken worden voor het effectief wordt.

Mediteer er op

Meditatie is een proces van je hoofd leegmaken en bewuste stilte. Neem wat tijd om te mediteren voordat je je doelen visualiseert. Deze stap zal je brein voorbereiden om je visualisaties te ontvangen. Meditatie brengt je geest in het huidige moment, het veegt negatieve gedachten en zorgen weg. Starten met een helder hoofd helpt je visualisatieproces verbeteren.

Versterkt zijn impact en zet het dieper vast in je onderbewuste. Het zal helpen om de dingen echter te doen aanvoelen voor jou.

Probeer deze technieken uit wanneer je visualiseert om je doel te bereiken. Blijf elke dag proberen tot je kleine veranderingen begint op te merken die tot bloei komen.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: