Je Rapport Is Onderweg Naar Je Mailbox...

Ondertussen heb ik nog iets interessants voor jou!

Krijg Meer Gedaan Zonder Harder Of Langer Te Werken

Sleutels Tot timemanagement - hoe organiseer je je leven zonder stress

Het Nieuwe Ebook

"Sleutels Tot Timemanagement - Hoe Organiseer Je Je Leven Zonder Stress"

Over Planning En Uitstelgedrag Voor Werkende Moeders

Heb jij dat ook? Te veel werk en te weinig tijd om alles te doen?

Je bent echt niet de enige!

Wanneer je op internet en social media kijkt, of gewoon nog maar in de krant, merk je dat veel mensen gefrustreerd raken door het gebrek aan tijd.

Je vraagt je soms af hoe het komt dat sommige mensen gewoon alles voor elkaar krijgen, terwijl je zelf nauwelijks de helft gedaan krijgt van wat zij doen…


Uiteindelijk hebben zij toch ook maar 24 uur op een dag? Of hebben ze misschien een geheime techniek?Wel, onze wereld wordt alsmaar sneller. Wanneer je de krant openslaat zie je het ene artikel na het andere over burn-out, stress en depressie… de mensen kunnen de druk niet meer aan en gaan eraan onderdoor. Zelfs meer en meer jongeren worden er het slachtoffer van.Maar wat is er eigenlijk aan de hand?


De maatschappij is niet te stoppen. Er wordt meer en meer verwacht en er is meer en meer concurrentie, ook binnen een organisatie of bedrijf.


Die interne concurrentie is er mee de oorzaak van dat de druk om te presteren oploopt. En weet je… het zijn jij en ik die deze situatie in stand houden…Confronterend, niet?


De arbeidsmarkt is verzadigd en het wordt moeilijker en moeilijker om een fijne job te vinden. Dan is het niet meer dan normaal dat we die job willen houden, niet?


En we proberen die begeerde job te houden door zo goed ons best te doen en zeker beter te zijn dan onze collega’s, dat elkaar de loef afsteken eerder een tweede natuur wordt dan iets dat we bewust doen.


Die concurrentiestrijd houdt in dat we steeds meer en meer werk mee naar huis nemen en langere uren maken, ook al staat dat niet in ons arbeidscontract.Wanneer je dan uitgeput na die lange werkdag thuiskomt, je kinderen om aandacht schreeuwen, je nog aan het eten moet beginnen en ondertussen ook nog ziet dat er een enorme berg was op je wacht… dan is het niet onbegrijpelijk dat de moed je in je schoenen zakt…Hoe kun je met zo een druk en chaotisch leven nu tijd voor jezelf maken, laat staan echt gelukkig zijn? (met mijn excuses voor diegenen die wel van drukte en chaos houden)


Om even terug te komen op die mensen die alles voor elkaar lijken te krijgen en ook nog tijd hebben om naar de fitness te gaan én een paar keer in de week ‘s avonds met hun vrienden iets gaan drinken. Ze hebben wel degelijk een geheim!Eigenlijk is het niet echt een geheim… je hebt er vast al wel eens van gehoord… het heet time-management!


Ja ja, time-management, planning en organisatie…


En het mooiste is, je kunt het niet enkel op je werk toepassen, maar ook binnen je gezin, en zelfs in je vrije tijd! Is dat niet fantastisch?Nu, wanneer je op internet rondkijkt, vind je vast wel tips en artikels over hoe je dit in je leven kunt toepassen. Het zal je wel tijd kosten om betrouwbare informatie te vinden en te verwerken. De meeste informatie wordt vaag gehouden, zodat je je geld moet uitgeven aan dure cursussen en workshops ;-).Om jou een plezier te doen, heb ik het ‘zware werk’ al voor jou gedaan!


In mijn nieuwste (e)boek “Sleutels Tot timemanagement - hoe organiseer je je leven zonder stress: Over planning en uitstelgedrag voor werkende moeders”, vind je alle informatie die je nodig hebt om een rustiger, minder chaotisch leven te creëren in je werk en je gezin.Je krijgt het antwoord op 5 belangrijke vragen en uitdagingen waar elke werkende moeder mee geconfronteerd wordt, inclusief:


 • Hoeveel is jouw tijd waard?
 • Waar gaat je tijd naartoe?
 • Hoe stel je lange en korte termijn doelen?
 • Hoe haal je het meeste uit je tijd?
 • Hoe houd je rekening met je gezin?
 • En nog veel meer…

Hoe zou het zijn als je na je werkdag thuiskomt en nog genoeg energie hebt om je kinderen op een aangename manier te begroeten, en de aandacht te geven die ze verdienen? Hoe zou het zijn als je gewoon tijd hebt om ‘s avonds nog lekker met een vriendin naar de sauna te gaan zonder dat het eigenlijk een opgave voor je is?


Hoe zou het zijn als je eindelijk gewoon van je leven zou kunnen genieten? Fantastisch toch?Wacht dan ook niet langer en bestel gewoon het boek, zodat je geen minuut langer genoegen moet nemen met de chaos en frustratie die je leven in bedwang houden! Bestel nu en voor het weekend over is kan je al van de eerste resultaten genieten!


 •  Dit ebook toont je stap voor stap welke kleine veranderingen je kunt toepassen die een wereld van verschil maken
 • Dit ebook toont je hoe je meer tijd kunt vrijmaken voor de dingen die je graag doet
 •  Dit ebook leert je ook hoe je harder werken en langere uren maken kunt vermijden!

Dus, Wacht Niet Langer En Bestel Jouw Exemplaar Van - Sleutels Tot Timemanagement - Hoe Organiseer Je Je Leven Zonder Stress

Dit Boek Is Onmisbaar Voor Elke Werkende Moeder!

Ik ben ervan overtuigd dat je ondertussen wel weet wat je te doen staat. Wacht niet langer om gelukkig te worden:

 1. Meer tijd voor jezelf: tijd voor jezelf is essentieel om je batterijen op te laden. Het maakt je gelukkiger, zorgt ervoor dat je minder lange tenen hebt en je beter in je vel voelt.
 2. Frustratie en stress horen tot de verleden tijd: frustratie en stress kunnen je het leven behoorlijk zuur maken. Door ze te verminderen merk je zelf dat je een aangenaamer persoon wordt, zowel voor je medemens als voor jezelf.
 3. Meer kwaliteitsaandacht voor je kinderen: je kinderen zijn er echt mee gebaat als ze kwalitatieve aandacht krijgen. Voor veel mensen zijn kinderen hun belangrijkste 'bezit', alleen jammer dat we nauwelijks tijd hebben om echt met hun bezig te zijn. Dat zal nu veranderen!
Sleutels Tot timemanagement - hoe organiseer je je leven zonder stress

Vandaag Begonnen, Altijd Gewonnen!

>