30 Tips & Ideeën om je voornemens en doelen te bereiken

doel bereikt

Ik kan niet geloven hoe ver we zijn gekomen.

Ik ben enthousiast dat ik jou er deze keer bij had. Heel fel bedankt om me te vervoegen. Je hebt het verschil geleerd tussen een voornemen en een doel.

Je hebt ook ontdekt hoe je deze het best kan stellen, welke onderdelen sterke doelen moeten hebben en hoe je valkuilen kan vermijden.

We hebben ook geleerd hoe gewoon het is dat voornemens vervagen en onvervuld achterblijven. Ik heb ervan genoten om de trucks en strategieën voor het overwinnen van obstakels met je te delen.

Uitdagingen en terugval zijn onvermijdelijk. Het doet ertoe hoe je hier mee omgaat.

Ik heb geprobeerd om ook de mensen in je leven en de rol die ze spelen bij jou succes aan te halen. Het is belangrijk om cheerleaders en een ondersteuningssysteem te hebben terwijl je je doel nastreeft.

Deze mensen zullen je motiveren wanneer je denkt dat je niet verder kan. Het hebben van een verantwoordingspartner of systeem is ook verstandig.

Weten dat je verantwoording moet afleggen wanneer je achter op schema raakt kan je aandacht verhogen. Vergeet niet dat we allemaal maar mensen zijn.

Het vragen van hulp en je beroepen op de kennis van experten maakt deel uit van het proces. Het kan je reis een heleboel minder hobbelig maken.

Tot slot is het belangrijk te herinneren om flexibel te blijven.

Houdt je vooruitgang bij en weet dat je doelen soms herzien, aangepast of volledig in de vuilbak gegooid dienen te worden. Weet dat er een wereld van mogelijkheden is wanneer je je doel hebt bereikt of je voornemen hebt voltooid.

Geniet van het ontdekken van je volgende stap. Omarm de uitdaging.

doel bereiktWat heeft de grootste impact op jou gehad? Welke tips en ideeën vond je het meest handig? Dit zijn de posts waar je steeds op terug wilt komen.

Neem vandaag enkele minuten om te reflecteren over hoe ver je gekomen bent, en nog belangrijker, hoe deze simpele 30 dagen challenge je heeft beïnvloed en positieve verandering heeft gebracht. Welke positieve ervaringen heb je gehad dankzij onze tijd samen?


En nu verder?

Zoals gewoonlijk heb ik al de artikels van het afgelopen thema gebundeld in een handig ebook. Voor een kleine bijdrage van 7 eurotjes is het helemaal van jou! Je kan het hier bestellen.

Op jouw succes!

>